PROTEST VLASTI PROTIV OPOZICIJE: Dron na nebu a ZUJA na zemlji

Eko Taxi Vranje

,

Protestni skup naprednjaka „Rezultatima protiv snajpera“ bio je i prošao, ostalo je vranjskoj čaršiji da komentariše, preklapa i naklapa, ali valja primetiti da je ovom prilikom rođena nova medijska zvezda, doduše stara.Sve učesnike, znane i neznane, a najviše one koji su autobusima dovedeni iz okolnih gradova, sela i zabiti, iznenadio je jedan medijski poslanik, glavom i bradom, Zoran Veličković, poznatiji kao Zuja, zrednik i vlasnik RTV Vranja.

Da, onaj Zuja koji je zbog duševne boli tužio Info Vranjske, koje su mu, dakle, nanele duševnu bol, a na sudu je da utvrdi da li je to izazvalo duševnu bolest, odnosno da li je on duševni bolesnik.

Ali, da se vratimo protestu. Sve prisutne je iznenadio dron u vazduhu i Zuja na zemlji.

Imalo ga je svuda, na čelu kolone, na začelju, u sredini, na drvetu, balkonu, žardinjeri, gde god se okreneš tu je Zuja sa mobilnim telefonom.

Prvo što su prisutni pomislili, oni koji ga prvi put u životu vide, da se radi o voajeru, političkom doduše.

Mnogi su prokomentarisali da je prerušeni Željko Mitrović i da traži učesnike za Farmu u Vranju, pošto su povezali to sa dronom iznad njihovih glava i bradom i sedom kosom, prerušen u preslatko kučence akitu.

E, upravo je dron iznad glava dao pun odgovor na čudno ponašanje.

Dobri poznavaoci lika i dela, a i duše, Zorana Veličkovića Zuje, vlasnika, direktora, glavnog i odgovornog urednika RTV Vranje i snimatelja, montažera i spikera narečene medijske kuće, povezali su stanje duše sa dronom.

Nimalo ih nije začudilo što se Zuja tako ponaša, kažu da je odavno pokazivao taj način poremećenog ponašanja, sa posebnom potrebom za proganjanje poznatih i uticajnih gradskih faca, samo što ih je ranije jurio po kancelarijama, kafićima i kafanama, pa nije bio primetan.

Sad ih juri po mitinzima i mesnim zajednicama pa je izložen pogledima učesnika.

A, Zuja zna da ono što dron ne može da uhvati, odnosno usnimi, njegovom oštrom oku, kaljenom u Simpu, Jumku, Komunističkoj, Socijalističkoj, i ostalim partijama i organizacijama nema šanse da promakne.

Zato je Zuja sve vreme pratio putanju drona na nebu, kroz dušu na zemlji, preciznije od snajpera.

SSB  • Ostavi komentar