Prijem „Spirit of America“ za žene Vranja

Eko Taxi Vranje

U restoranu „Ponte bianco“ u Vranju, NGO „Spirit of America“ u četvratak je, povodom 8. marta, svetskog dana žena, organizovala prijem za građanke Vranja.Specijalni gosti ove večeri bili su učenici Muzičke škole iz Bujanovca, kojima je ova NGO poklonila instumente.

Aktivisti „Spirit of America“ u Vranju i na jugu Srbije su već nekoliko dana, a poslednja aktivnost bila im je trening na kome su obučavali žene za samoodbranu.

Jedan od saradnika „Spirit of America“ major Rob Hamilton izjavio je za InfoVranjske da je presrećan što je ponovo u Vranju.

Imali smo odličnih nekoliko dana na jugu Srbije. Svim ženama Pčinjskog okruga čestitam svetski dan žena, i nadam se da će i ovaj prijem doprineti boljem razumevanju srpskog i američkog naroda -, rekao je Hamilton.

Od poznatih vranjanki na prijemu su se pojavile, Maja Aleksić, vlasnica „Aleksić“ vinarije, tužioc Danijela Trajković, jedna glumica, većnice Zorica Jović i Danijela Milosavljević, nekoliko direktorki, više članica SNS-a, dok je u pozadini primećen i zamenik gradonačelnika Nenad Antić.  • Ostavi komentar