Premijera: Zone se vratila pred 2.500 Vranjanaca

Eko Taxi Vranje

, ,

VRANjE, 20. januara 2017. –Dve pretpremijerne projekcije filma „Vrati se Zone“, reditelja Juga Radivojevića, sinoć je u Vranju videlo 2.500 posetilaca.Zato sada produkcija filma, organizatori i grad kao pokrovitelj, s puno zadovoljstva trljaju ruke, jer se odluka da se film prikaže u Sportskoj hali, pokazala sasvim opravdanom.

Inače, posle obe projekcije, vranjska publika je dugotrajnim aplauzom pozdravila aktere ovog filmskog projekta, što je reditelju Radivojeviću i nosiocu glavne uloge Milanu Vasiću, neobično godilo.

– Šta da vam kažem posle svega? Niko od nas ovde nije očekivao ovakav spektakl. Ovoliko gledala, reakcije tokom projekcija, aplauzi na kraju i osmesi na licima svih u Sportskoj hali, za nas su najveće priznanje – kaže Jug Radivojević.

Najjači aplauz dobio je Milan Vasić, kome je reditelj Radivojević ponudio glavnu ulogu.

-Hvala vam…hvala vam… – to je sve što je uzbuđeni Vasić mogao da izgovori, dok je publika frenetično aplaudirala, a oni mladi vriskali od sreće i zadovoljstva.

Pored Vasića, publici su se predstavili : Brankica Sebastijanović, Milan Kalinić, Zorica Popović, Milan Lane Gutović i drugi, a od vranjskih glumaca Radmila Kocevska, Dragan – Boža Marjanović i Ljiljana Radivojević.

Karavan filmskog projekta „Vrati se Zone“ u Vanje je stigao iz Sente, rodnog mesta Stevana Sremca, a iz Vranja danas kreće ka drugim gradovima koji su finansirali ovaj filmski projekt.

Poslednja stanica će mu biti beogardski „Sava centar“, gde je za 24. januar zakazana beogradska premijera filma „Vrati se zone“.

R. Irić  • Ostavi komentar