Premijera „Vojne akademije 3“ u prepunoj sali Doma Vojske

Eko Taxi Vranje

Povodom premijernog prikazivanja trećeg dela filma „Vojna akademija“, u Domu Vojske u Vranju održana je konferencija za medije kojoj je prisustvovao producent Nebojša Garić, deo glumačke ekipe, predsednik Nadžornog odbora HK „Jumko“ Branislav Popović i PR menadžer ovog vranjskog preduzeća Gordana Savić.– Ovaj film je napravljen od delova serije, čija će prva epizoda treće sezone, od ukupno 15, biti prikazana 19. februara naredne godine. Obišli smo do sad preko 35 gradova, a samo četiri ili pet njih imaju „fiksne“ bioskope, ostalo su domovi kulture i slični objekti pretvoreni u bioskope – istakao je producent Nebojša Nele Garić.

Glumci su složni u oceni da je rad na ovom filmu pozitivno iskustvo, a posebno se zahvaljuju kadetima, studentima Akademije, koji su im pomagali pri snimanju.

Nakon konferencije usledila je projekcija filma. Ona je izazvala veliku pažnju Vranjanaca koji su do poslednjeg mesta ispunili salu. Organizatoru akcije, kompaniji „Jumko“, koja je za potrebe snimanja sašila uniforme, veliku podršku dao je komandant 4. brigade Kopnene Vojske, general Zoran Lubura.

Deo ekipe glumaca koji su bili prisutni na konferenciji, a zatim i premijeri su Vučić Perović, koji igra Bugija, Djorđe Stojković u ulozi Gruje, zatim Ivan Mihailović kao Klisura, i Branko Janković, koji u filmu tumači lik Džakovića.

Nakon projekcije priređen je koktel za zvanice, glumce i predstavnike medija.

Usled velikog interesovanja, u petak će u Omladinskom kulturnom centru (OKCE) u 18.00 i 20.00 časova biti prikazane još dve projekvije „Vojne akademije 3“.  • Ostavi komentar