Predstavljen DELTA biznis inkubator

Eko Taxi Vranje

U sredu je u Vranju predstavljen Delta biznis inkubator, program podrške ove firme razvoju startap ideja u oblaasti logistike, distribucije, poljoprvrede i nekretnina.Creating busines“ je slogan Delte, koja se, kako se čulo, već 27 godina bavi stvaranjem novih kompanija.

– Naša želja je da doprinesemo razvoju preduzetništva u Srbiji i da investiramo u dobre biznis ideje – rekla je Monika Pejčić, menadžer projekta DBI.

Delta Holding pokrenuo je ovaj program za podršku razvoju startap ideja tražeči „izvanredne timmove, sa fantastičnim idejama“.

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator imaju mogućnost da tokom tri meseca razvijaju i grade svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse.

Svi timovi imaće na raspolaganju biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakta uspešnih ljudi i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

Ovim programom Delta želi da podrži razvoj preduzetništva u Srbiji i da podstakne one koji su na početku realizacije svojih startap ideja.

Više informacija o programu biće dostupno na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.

Posle Vranja, Delta će svoj program predstaviti i u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, Kinkindi i Kruševcu.  • Ostavi komentar