POVERIOCI na vratima VODOVODA

Eko Taxi Vranje

Vranjskom „Vodovodu“, nekada uspešnoj firmi, ne samo da je malo – malo pa račun u blokadi, nego su sad i poverioci počeli snažno da kucaju na vrata firme.



Tako je nedavno preduzeće „Superlab“ iz Novog Beograda uputilo poslednju opomenu „Vodovodu“ u Vranju zbog neplaćenih obaveza za hlor u iznosu od 227.542,72 dinara, saznaju InfoVranjske.

Iz priložene dokumentacije-opomene, koju je potpisala Vesna Kocić, finansijska direktorka preduzeća „Superlab“, navode se taksativno nabrojane obaveze «Vodovoda» po datumima i ukupna suma koju ovo vranjsko javno preduzeće treba da plati za isporučeni, a neplaćeni hlor.

Na kraju opomene stoji upozorenje da će u slučaju neizvršavanja obaveza od strane vranjskog «Vodovoda», «Superlab» predati predmet kompanijskom advokatu radi zakonske naplate potraživanja za isporučeni hlor.

InfoVranjske još uvek nemaju uvid u „rasplet“ poverilačko-dužničkih odnosa između preduzeća „Superlab“ i vranjskog „Vodovoda“ koje iskazuju konstantnu nelikvidnost ovog vranjskog javnog preduzeća.

S. Kostić



  • Ostavi komentar