Potencijali Bujanovca na sajmu turizma

Eko Taxi Vranje

Izložbeni štand Turističke organizacije Bujanovac na Međunarodnom sajmu turizma, koji u četvtak 23. februara počinje u Beogradu, nalaziće se u hali 4 Beogradskog sajma, potvrđeno je iz ove organizacije.„U okviru  promocije turističkih potencijala opštine Bujanovac, predstavićemo privatni smeštaj, Arheološko nalazište „Kale“ i manastir  Sv. Prohor Pčinjski. Smatramo da će promocija biti interesantna za potencijalne investitore,  koji bi želeli da ulože u razvoj turističke infrastrukture.

Ova očekivanja zasnovana su na ranijim uspesima  u oblasti privatnog smeštaja i seoskog turizma, a u planu je i realizacija projekta sa Republikom Češkom“, ističe Stanko Ikić, samostalni stručni saradnik u Turističkoj organizaciji Bujanovac.

Odlazak na Beogradski sajam predstavlja veliki uspeh za zaposlene u ovoj organizaciji.

Bujanovačka banja na Međunarodnom sajmu turizma

Uspeli smo da obezbedimo sredstva za učešće na ovoj velikoj međunarodnoj smotri turističkih potencijala, što prethodnih godina nije bio slučaj.

Drago mi je što smo pomogli i Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Bujanovačka Banja, čiji će predstavnici biti na našem izložbenom štandu“ kaže Amet Kadriju, direktor  Turističke organizacije Bujanovac.

Na 39. Međunarodnom sajmu turizma od 23. do 26. februara, prema najavi organizatora,   predstaviće se 1.100 izlagača iz 56 zemalja. 

 

 

 

   • Ostavi komentar