Poslanik Bulatović proziva rukovodstvo Surdulice

Eko Taxi Vranje

– Nije mi jasno zašto nije proglašena vanredna situacija u opštini Surdulica, ako znamo da su mnoga sela zavejana i odsečena od sveta, da je na Vlasini konstantni minus od 20 stepeni i da ne rade osnovne i srednje škole – zapitao je gostujući na Televiziji Ritam Slaviša Bulatović, narodni poslanik i predsednik GrO SNS u Vranju.Poslanik Bulatović je saopštio da „Okružni štab za vanredne situacije na čelu sa Srećkom Pejkovićem, načelnikom Pčinjskog okruga, prati stanje u toj opštini i preduzima sve potrebne mere da se putevi pročiste od snežnih nanosa i pomogne ugroženom stanovništvu.

Spasilačka ekipa uspela je da se probije do zavejanog i od sveta odsečenog sela Kijevac u ovoj opštini i staračkom domaćinstvu dostavi hranu, vodu i lekove – rekao je Bulatović.

Narodni poslanik i lider vranjskih naprednjaka je još jednom sugerisao „da je i na teritoriji opštine Surdulica neophodno da bude proglašena vanredna situacija, jer su vremenski uslovi u ovoj opštini, naročito na brdsko-planinskom području izuzetno teški“.  • Ostavi komentar