POPOVIĆ ponovo na čelu HITNE?

Eko Taxi Vranje

I nekoliko dana posle najnofije afere u Zdravstvevenom centru, rukovodstvo ove ustanove ćuti o tome da li će (i zašto ne) biti preduzete mere protiv lekara koga je sestra optužila za seksualno uznemiravanje.Naime, kako je Info Vranjskim potvrđeno iz više izvora direktorka ZC-a dr Ljiljana Antić se trenutno nalazi između dve vatre.

Njena miljenica i najbliža saradnica glavna sestra Jasmina Ristić je direktno optužena da nije reagovala iako se sestra Danijela Cvetković žalila i tražila njenu pomoć, sa druge strane Ministarstvo zdravlja traži od direktorke da se ovaj slučaj koji je dobio veliki medijski prostor reši što pre.

Osim niza sastanaka iza zatvorenih vrata i nekakve unutrašnje istrage koja se sprovodi u Zdravstvenom centru, nema zvaničnih informacija o preduzetim merama.

Navodno je trenutno načelnik optuženi dr Slađan Stanisavljević smenjen, a na njegovo mesto postavljen raniji načelnik dr Dragan Popović, lekar urgentne medicine.

Ipak ova promena još uvek nije zvanično obelodanjena, jer se čeka potvrda iz Ministarstva, ali ostaje nepoznato zbog čega jer ministarstvo nije nadležno za imenovanje načelnika.

Što se glavne sestre tiče, o njoj se navodno i ne raspravlja pošto nije tajna da ona uživa zaštitu prvog čoveka SNS –a Slaviše Bulatovića.

SSB  • Ostavi komentar