POMETNJA U SPS-u: Odložena IZBORNA konferencija

Eko Taxi Vranje

Izborna konferencija Gradskog odbora SPS u Vranju, zakazana za 23. januar ove godine, odložena je do daljeg na sednici rukovodstva partije u sredu 15. januara, saznaju InfoVranjske.– Izborna konferencija je već bila zakazana za 23. januar, to je najavljeno medijima, ali je zbog vesti na portalu InfoVranjskih o peticiji za smenu predsednika GrO SPS Zorana Antića, upućenoj na više adresa u Beogradu, odložena do daljeg – saopštava sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «sednica rukovodstva vranjskih socijalista bila je bitno drugačija u odnosu na sednice u ranijem periodu».

– Ova poslednja protekla je u znaku nervoze glavnih aktera medijske «bombe» na portalu InfoVranjskih, pa su čak oni vremešniji članovi SPS tražili da se objavi «medijski rat» portalu, podsećajući da su u vreme vladavine na tronu lokalne samouprave vranjski socijalisti bili glavne i gotovo jedine «mušterije» tadašnjeg pisanja „Vranjskih novina» – ističe sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih na kraju kaže «da su pojedini lokalni mediji iz Vranja zvali GrO SPS i nudili se da odmah napišu i objave demant na pisanje InfoVranjskih».

– Širokogrudo su se ponudili da «pomognu» pometenim socijalistima, pa sam onako u diskreciji čuo baš ovakav komentar među socijalistima na sednici: «Kada umru Babačko i Kostić, to će biti kraj vranjske medijske scene» – kaže izvor portala.

NIV  • Ostavi komentar