POLICIJA: U sredu konferencija za medije povodom „Avale“

Eko Taxi Vranje

Zemlje učesnice akcije su Austrija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Slovenija, Moldavija i Srbija: PU Vranje (Foto: Vranjske)

U sredu 12. oktobra u 10 časova, u sali Policijske uprave (PU) u Vranju, održaće se konferencija za novinare povodom zajedničke akcije „Avala“ koju sprovode srpska policija, vojska i carina.Susret sa novinarima zakazan je nakon zaplene oko 16.000 boksova cigreta bez akciznih markica Republike Srbije u prigradskom naselju Suvi Dol kod Vranja.

Projektovano je da akcija traje od 3. do 12. oktobra, pa će na dan završetka i biti sumirani rezultati u prostorijama PU Vranje.

 Akcija je u organizaciji DCAF-a, na delu državne granice prema Makedoniji, kao i na određenim putnim pravcima ka centralnoj Srbiji. 

Zemlje učesnice akcije su Austrija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Slovenija, Moldavija i Srbija.

U saopštenju PU Vranje od utorka  dodaje se da je na području njene ingerencije u ponedeljak 10. oktobra registrovana jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Registrovan je jedan prekršaj iz oblasti Zakona o javnom redu i miru – uvreda službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Vranjske  • Ostavi komentar