POLA KILA KOKAINA u školskom dvorištu DOSITEJA?

Eko Taxi Vranje

U utorak u jutarnjim satim u OŠ „Dositej Obradović“ pronađeno je, kako sumnja poliija, čak pola kilograma kokaina.Ova informacija još uvek nije zvanično potvrđena, ali Info Vranjske imaju potvrdu da policija radi na slučaju i da o svemu postoji policijski zapisnik.

Naime, kako Info Vranjske saznaju, policija je u utorak izašla na lice mesta zbog dojave da u školskom dvorištu postoji droga.

Policija je izvršila uviđaj i pronašla paket izlepljen selotejp trakom u delu gde se nalaze tribine na školskom igralištu.

U paketu je za sada samo nepoznata supstanca, a u daljoj istrazi će biti utvrđeno o čemu se tačno radi.

O svemu je ipak obavešteno Više javno tužilaštvo.

Za policiju je još uvek neosnovano tvrditi da je reč o kokainu ili bilo kojoj drugoj psihoaktivnoj supstanci, ali sa druge strane neki policijski inspektori smatraju da ovaj deo grada i te kako treba “češljati” kad je u pitanju droga.

Opet, policajci iskusniji u ovakvim situacijama mišljenja su da je reč o neslanoj šali.

Ključno pitanje – šta će tolika količina narkotika u školskom dvorištu? – objašnjava se činjenicom da je taj deo sada prazan jer je u toku školski raspust, da je taj deo grada zabačen, pa je ako je verovati ljudima koji se bave ovim poslom idealan je teren za primopredaju narkotika.

NIV  • Ostavi komentar