Pokajnik Aritonović

Eko Taxi Vranje

Dušan Aritonović, načelnik Gradske uprave, konačno je postao «hrišćanin», gorko se pokajao zbog toga što je bio vernik Slaviše Bulatovića, predsednika GrO SNS i narodnog poslanika, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.Ko bi mogao da poveruje da će ovakav Aritonović doživeti hrišćansku katarzu, da se pokaje za nedela koja je počinio od kako mu je vlast zavrtela mozak i pomutila razum!? Ipak, na pitanje zašto se pokajao što je podržavajući Bulatovića počinio brojne grehove i zamerio se «mekanim» naprednjacima, može da se dobije samo jedan odgovor: radi se o očajničkom pokušaju da se zadrži postojeći položaj u gradskoj vlasti – nepogrešiv je kao dijagnostičar sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «Aritonović se pre pokajanja ispovedao «tamo gde treba»!

Sve je bilo onako kako valja i trebuje, hrišćanski, najpre ispovest, pa pokajanje. Bilo je tu kajanja, pravdanja, zaklinjanja, a pala je i pokoja suza. Sve podseća na držanje silnika kada izgube moć, umeju da briznu u plač i kleče ako zatreba, a zatrebaće. «Gde ću, šta ću, kuda ću, kako ću», samo je deo pitanja iz pokajničkog arsenala Aritonovića upućenih «tamo gde treba» – slikovit je sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na kraju opominje «da je do pokajanja Aritonovića došlo dan posle objavljivanja vesti na InfoVranjskim o druženju Bulatovića i njegovih vernika, među kojima se našao i načelnik Duki».

Kažu, sto puta je prokleo i tu fatalnu sliku i vest o druženju sa Bulatovićem, mnogi se, međutim, pitaju da nije malo zakasnio – fatalista je sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić  • Ostavi komentar