POČELO JE: Milenković smenio ŠEFA KABINETACvetković smenjen, Zlatkovića postavljena FOTO FB

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković smenio je svog dosadašnjeg šefa Kabineta Miodraga Cvetkovića, a na njegovo mesto postavio Sanju Zlatković, koja se do sada nalazila na poziciji zamenika sekretara Skupštine grada.Kako Info Vranjske saznaju, jer zvaničnog saopštenja nema, do smene je došlo još u petak, posle višenedeljnih problema između Milenkovića i Cvetkovića.

Cvetković, inače u pobratimskkim vezama sa većnikom Miroljubom Stankovićem, na osetljivom mestu šefa kabineta zamenio je Vidu Stojanović u novembru 2016. godine, kao kadar onog dela SNS-a koji predvode poslanik Slaviša Bulatović, gensek Goran Đoša Đorđević, zamenik gradonačelnika Nenad Antić, direktor Goran Petrović i drugi.Gradonačelnik Mienković prihvatio je bez pobune ovakvo rešenje, ali ono nije moglo da fuunkcioniše ni godinu dana.

Ovo je prvi put da Milenković nešto diretno preduzima protiv volje dela vođstva stranke, jer je u njegovoj okolini, priča se, ocenjeno da je Cvetković „produžena ruka“ pobrojanih ljudi, a ne „iskren saradnik“.

Nova šefica kabineta Sanja Zlatković i do sada je savetovala Milenkovića u pravnim pitanjima, pa važi za njegovu „osobu od poverenja“:

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar