Platinasti javori za zeleniji grad

Eko Taxi Vranje

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković zasadio je prvo stablo okruglog platinastog javora, na potezu od Eko pumpe i zgrade nekadašnje Koštane, i time označio početak velike akcije na uređenju zelenih površina u gradu.,, Vranju je potrebno više zelenila i uređenih javnih površina, i u narednom periodu to ćemo i realizovati. Radićemo sistematski kako bi svaki deo grada imao zelene oaze. U saradnji sa Alfa-Plamom na ovom potezu uredićemo i autobuska stajališta, što će svakako doprineti lepšem izgledu ulaza u Vranje. To će nam biti prioritet i za ostala naselja u gradu„, rekao je gradonačelnik dr Milenković.

Ukupno će biti zasađeno 60 stabala platinastog javora, što će biti povereno ,,Komradu“, a sredstva u iznosu od 160.000 dinara obezbeđena su iz Fonda za zaštitu životne sredine i ekologije grada Vranja.

Početku akcije prisustvovai su pomoćnik gradonačelnika Slavoljub Stojmenović i gradska većnica Marina Djorđević, koja je najavila i sadnju drvoreda od raskrsnice kod Alfa-Plama do supermarketa ,,Maksi“.  • Ostavi komentar