Pazi kako bacaš – VELIKI BRAT GLEDAČuveni podzemni kontejneri koji se nalazi na nekoliko lokacija u gradu ovih dana dobili su još jedno “pojačanje”, video nadzor.Ovi kontejneri koji u iznad zemlje ali se iz nekog razloga zovu podzemni od samog starta napravili su pometnju, jer su postavljeni na tuđem zemljištu, a i bili su van fukciju, za nepoznatu svotu novca.

Plus što se u tom času novi direktor “Komrada” Zoran Dimitijević setio da napravi presedan i organizuje javno prikazivanje i pokazivanje ovih kontejnera.Tada su Vranjanci imali priliku da na nekim od plaćeničkih televizija koje su bliske vlastima vide kako ti kontejneri funkcionišu.

E sad, posle svega, ni to za Dimitrijevića nije bilo dosta, pa je ovoga puta rešio da kontejenere stavi pod video nadzor.

– Molimo Vas da otpad odlažete u sudove ze smeće, prostor je pod video nadzorom – napisali su nadležni na tabli iznad kontejnera.

Vranje tako postaje jedini grad u svetu koji špijunira svoje građane kako bacaju đubre.

No, na tabli ne piše ništa o kaznama ako, recimo, bacate levom a dozvoljeno je samo desnom ili slično, ali ne treba sumnjati da će i to biti u upotrebi, čim dođe povoljna prilika.

Na zvaničnom sajtu “Komrada” nigde se ne mogu naći podaci da je ovo preduzeće raspisalo ili potpisalo bilo kakav ugovor za ovakvu vrstu opreme ili usluge.

SSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar