PARE ZA SREDNjOŠKOLCE Konkurs za stipendije koordinacionog tela

Eko Taxi Vranje

Stipendistima po 6.000 mesečno

Služba Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa objavila je konkurs za dodelu stipendija učenicima srednjih škola za školsku 2016/2017. godinu.Osim srednjoškolaca sa područja ove tri opštine, pravo konkurisanja imaju i njihovi vršnjaci iz Leskovca, Lebana i Medveđe koji pohađaju škole čiji je osnivač Republika Srbija ili jedinica lokalne samouprave.

Mesečni iznos stipendije za period školovanja od 1. oktobra do 31. decembra 2016. godine je  6.000 dinara.

Ukoliko sredstva budu obezbeđena u budžetu za 2017. godinu, koordinaciono telo nastaviće stipendiranje do završetka školske godine.

Potrebna dokumenta za prijavu na konkurs mogu se preuzeti sa internet stranice Koordinacionog tela www.kt.gov.rs, kao i celokupan tekst ovog konkursa.

Srednjoškolci  iz opština Bujanovac i Vranje, prijave podnose u kancelariji Službe Koordinacionog tela u Bujanovcu (ulica Karađorđa Petrovića 115), a sa područja opštine Preševo prijave se podnose u kancelariji Službe Koordinacionog tela u Preševu (ulica Save Kovačevića broj 12).

Učenici  srednjih škola sa područja opština Medveđa, Lebane i Leskovac prijave predaju opštinskom organu uprave u opštini Medveđa (ulica Jablanička 48).

Rok za prijavljivanje na konkurs je do 23. septembra 2016. godine do 15.30 časova.

Vranjske  • Ostavi komentar