PALMA u Vranju: IZNENADIĆEMO mnoge!

Eko Taxi Vranje

, ,

U Vranju je, pred punom salom rstorana A2, u ponedeljak održana izborna skupština Aktiva žena GrO Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju.Za novu predsednicu Aktiva žena JS u Vranju izabrana je profesorka razredne nastave Ivana Zdravković, a za koordinatorku za Pčinjski okrug Sunčica Aleksić, privatna preduzetnica iz Vranja.

Skupu je prisustvovao i predsednik stranke Dragan Marković Palma, koji je ocenio da će JS „iznenaditi mnoge“ dobrim izbornim rezultatom u Vranju.

– Žene mogu biti stub politike, kao što su stub porodice, i one moraju da vode glavnu reč. Pa ja uvek konsultujem moju suprugu ili ženski rod u mojoj porodici kada je reč o donošenju važnih odluka. Kao i meni, i nama u JS su žene izuzetno važne – rekao je Marković.

Nova predsednica Aktiva žena Ivana Zdravković naglasila je da se JS zalaže za to da sve žene imaju ista prava kao i muškarci, kao i da se ženama u gradu i selu prizna isti status.

Skupu se obratio i prvi čovek vranjske Jedinstvene Srbije Dejan Manić, koji je najavio proaktivnu politiku stranke u narednom periodu, i njenu spremnost da na izbori traži podršku građana kakvu ova stranka do sada nikada nije imala.

Naravno, posle svega, tu su bili i trubači, a zavelo se i kolo. Žene su to, šale nema.

SSB  • Ostavi komentar