PAKLENE ULICE VRANJA: Filipa FilipovićaVelika udarna rupa u ulici Filipa Filipovića u Vranju, kod Visoke škole primenjenih strukovnih studija, predstavlja opasnost i za pešake i za vozila koja prolaze ovom ulicom, uverile su se InfoVranjske na „licu mesta„, a na poziv nezadovoljnih građana!Radi se o rupi oblika nepravilne elipse, dužine skoro pola metra, najveće širine do 30 centimetara i što je najopasnije, duboke 40 centimetara, ogromna opasnost za vozila i pešake -, upozoravaju nezadovoljni građani koji žive u tom delu Vranja.

Građani ukazuju na posebnu opasnost za pešake kada se u noćnim satima kreću ovom ulicom.

Dve ulične svetiljke mesecima ne rade, pa je baš kod ove opasne rupe u noćnim satima mrkli mrak, te čovek može lako da se polomi ili prođe i sa najtežim posledicama, zato očekujemo da nadležni intervenišu, u prvom redu „Vodovod“ u čijoj je nadležnosti održavanje lokalnih puteva i gradskih ulica -, ističu nezadovoljni žitelji koji žive kod Više škole.

Građani na kraju poručuju – da se nadaju da niko neće doživeti nezgodu na ovom mestu opasnog življenja, sve dok se nadležni ne smiluju i „zakrpe“ ulicu Filipa Filipovića koja predstavlja pretnju svima koji tu prolaze!  • Ostavi komentar