Ozvaničena odluka o dodeli javnih priznanja za Dan grada

Eko Taxi Vranje

Specijalno javno priznanje „31. januar“ u vidu diplome sa novčanim iznosom od 100.000 dinara pripalo je doktoru Dobrivoju Dobri Nikoliću, dok će sportista Vlada Stošić Cincar i brigadni general Zoran Lubura biti nagrađeni sa 50.000 dinara i diplomama, potvrđeno je u sredu i zvanično odlukom gradskog parlamenta.Na devetoj sednici gradskog parlamenta, osim što je usvojena Odluka o dodeli javnih priznanja za 31. januar Dan grada, pročitano je i njeno obrazloženje.

Doktor Nikolić nagrađen je za ostvarene izuzetne rezultate u oblasti naučnog stvaralaštva.

Vlada Stošić Cincar dobio je priznanje za ostvarene rezultate iz oblasti fizičke kulture, a general Lubura za doprinos u rukovođenju i izvršavanju poslova od interesa za odbranu i zaštitu bezbednosti građana Vranja.

Priznanja u vidu diploma biće dodeljena Ministarstvu privrede RS za veliku podršku gradu u privlačenju stranih investicija, otvaranju novih radnih mesta i za izgradnju infrastrukture i kompaniji ,,RZD Internešnal“ za izuzetan doprinos u procesu osavremenjavanja nastave.

Najviša gradska priznanja biće uručena na svečanoj akademiji 31. januara u sali Doma vojske u 19 sati.  • Ostavi komentar