Ovo su đaci generacije svih škola na području Vranja

Eko Taxi Vranje

, ,

U Skupštini Grada Vranja priređen je prijem za đake generacija vranjskih osnovnih i srednjih škola.„Do ovakvih rezultata dolazi se marljivim i napornim radom, i ono što je najbitnije, velikim odricanjem.

Pokazali ste kako se dolazi do uspeha i morate znati da će vas to odricanje dovesti do vašeg cilja i ostvarenja snova.

Jer, znanje je moć, znanje je trud i trajna vrednost koja će kad-tad da se ceni i poštuje.

Oni koji odlaze na studije i iz našeg grada, neka uvek pričaju o tome gde su stekli svoje primarno znanje“, rekao je na prijemu gradonačelnik Slobodan Milenković.

Tamara Nedeljković, Anđela Veličković, Miloš Mladenović, Anđela Stoiljković, Djorđe Zlatković i Anđela Mladenović, proglašeni su za đake generacije u srednjim školama.

Kod osnovnih škola, Janja Velinov proglašena je za đaka generacije u „Vukovoj“ školi.

Aleksandra Mihajlović najbolja je u OŠ Dositej Obradović, Dimitrije Stoilković u OŠ Jovan Jovanović Zmaj, a Marko Stojadinović u OŠ Branko Radičević.

Anđela Ristić je đak generacije u OŠ Svetozar Marković, Nastasija Mihajlović u OŠ Radoje Domanović,  a Djorđe Stanković u OŠ Predrag Devedžić u Vranjskoj Banji.

Ksenija Stajković najbolja je u OŠ „20. oktobar“ Vlase., Kristina Anđelković je đak generacije u OŠ Bora Stanković Tibužde, Bratislav Cvetković u OŠ 1. maj Vrtogoš.

Veljko Mitić je đak generacije OŠ Branislav Nušić u Rataju, Emilija Jovanović u OŠ Kralj Petar I Oslobodilac u Korbevcu, a u Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Vule Antić“ đaci generacije su Sanja Ristić i Miloš Marković.

J.R.  • Ostavi komentar