OTRZANJE KONTROLI: Đorđevići omogućili štetu po Grad od 12 MILIONA

Eko Taxi Vranje

Krivicom Gorana Đorđevića Đoše, direktora vranjskog «Vodovoda», i Đurđice Đorđević, gradskog prvobranioca, Grad Vranje je morao da isplati jednom privatnom preduzeću 12 miliona dinara sa sudskim troškovima, saznaju InfoVranjske.– Direktor «Vodovoda» Đorđević odbijao je šest meseci zahtev privatnog preduzeća da dobije priključak na vodu, pa je vlasnik privatne firme tužio Grad. Kasnije je sporazumom sa gradskim prvobraniocem Đurđicom Đorđević dogovorena isplata od 10 miliona dinara preduzeću, dok su dva miliona sudski troškovi – navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, u strukturama Grada Vranja ovaj gaf ocenjen je kao najveći posle 2016. godine!

– Svi su bili besni, najpre na Đošu, ali i na Đurđicu Đorđević, jer se radi o sredstvima koja nisu mala za lokalnu samoupravu. Đoši je pak posebno zamereno što je odbijao da priključi vodu pomenutoj firmi, čija je zgrada blizu pozorista, pa je vlasnik pretrpeo štetu – objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih na kraju iznosi sumnju da se radi o vešto režiranom događaju, a sa ciljem da se nekoliko ličnosti na vlasti baš dobro omasti!

S. Kostić  • Ostavi komentar