OJT: Prijave protiv MANIĆA prosleđene u Niš

Eko Taxi Vranje

Krivične prijave protiv Dejana Manića iz Vranja, zbog krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja iz člana 359. Krivičnog zakonika, prosleđene su na nadležnost Višem javnom tužilaštvu u Nišu, Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju u odgovoru na novinarsko pitanje o krivičnim prijavama podnetim protiv Dejana Manića, zamenika direktora Turističke organizacije Vranje i predsednika GrO Jedinstvene Srbije, i Vesne Petrović, direktorke TOV.U drugom delu odgovora OJT Vranje koji se odnosi na prijavu protiv Vesne Petrović stoji «da krivična prijava protiv Vesne Petrović nije zavedena u OJT u Vranju».

Poznati vranjski advokat daje svoje stručno tumačenje odluke OJT Vranje da krivične prijave protiv Manića prosledi VJT u Nišu, Posebnom odelenju za suzbijanje korupcije.

– OJT u skladu sa svojim nadležnostima, u slučaju da utvrdi da su sumnje navedene u krivičnim prijavama koruptivne prirode, prosleđuje podnetu prijavu VJT u Nišu, Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije, jer sumnje na pomenute zloupotrebe potpadaju pod nadležnost niškog VJT – objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić  • Ostavi komentar