Odbornička lista jabuka razdora u SNS-u

Eko Taxi Vranje

Rezultat SNS na lokalnim izborima u Vranju mogli bi biti znatno slabiji u odnosu na republičke izbore i to zbog sastava liste odborničkih kandidata za gradske izbore, smatraju pojedini nezadovoljni članovi SNS u razgovoru za InfoVranjske.– Sastav izborne liste sa kandidatima za odbornike je jako loš, što uzrokuje opravdano nezadovoljstvo velikog broja članova i simpatizera stranke, pa može da se očekuje da oni i lica iz njihovih porodica ne glasaju za SNS na lokalnim izborima u Vranju – poručuje, ali i upozorava sagovornik InfoVranjskih iz redova varnjskih naprednjaka.

Po ovom izvoru, «veći broj članova je već najavio da neće da glasa za listu SNS na gradskim izborima».

– Svi znaju da je listu sastavio Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS i odlazeći poslanik, u sadejstvu sa njegovim podanicima, među kojima je najprivilegovaniji Goran Đorđević Đoša, sekretar SNS, koji je iz «njegovog» «Vodovda» instalirao deset kandidata za odbornike!? Đoša je izgleda neuništiv, ali su članovi SNS nezadovoljni i njihov glas za stranku je pod znakom pitanja – upozorava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih na kraju prognozira rezultat SNS na parlamentarnim i lokalnim izborima.

– Republička lista SNS-a, verujemo, dobiće duplo više glasova građana u odnosu lokalnu naprednjačku listu – prorokuje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić  • Ostavi komentar