Odbojka: Žokice na iskušenju

Eko Taxi Vranje

Ženski odbojkaški klub Vranje u sedmom kolu Prve lige dočekuje ekipu Srbijanka 014 iz Valjeva, petoplasirani tim na tabeli sa osvojenih 11 bodova.Žokice“ su pred susret sa Valjevkama treće na tabeli Prve lige sa 13 bodova, pa će predstojeći meč biti neizvestan, jer su rivali tomovi sličnih kvaliteta i mogućnosti.

Odbojkašice trenera Ivana Đurovića važe za blage favorite, jer imaju ambicije da se održe na vrhu tabele i poprave bodovni saldo, pa se očekuje da Janjić, Petrović, Manot, Mihajlović, libero Prokopović i ostale devojke pruže maksimum na meču sa Valjevkama i obraduju svoje navijače novom pobedom i osvajanjem važnih bodova.

Valjevke, prema nedavnom pisanju lista Sportski žurnal, gaje ambicije da se priključe ekipama u gornjem delu tabele i iz „drugog plana“ žele da budu kandidati za visok plasman, pa će predstojeći meč u Vranju predstavljati iskušenje za oba tima i odlikovati se neizvesnošću i ishodom koji je teško prognozirati.

Utakmica između ŽOK Vranje i Srbijanke 014 odigraće se u subotu 7. decembra u maloj dvorani Sportske hale i počeće u 18 sati.  • Ostavi komentar