ODBOJKA (ž): Vranjanke lako sa neiskusnim Kraljevčankama GIMNAZIJALAC – VRANjE 1:3 (27:25, 15:25, 12:25, 17:25)Igrano u Sportskoj hali u Kraljevu. Gledalaca:100.Sudije: Dragana Vitorović i Biljana Milinković (obe iz Beograda). Meč trajao: 105. minuta.GIMNAZIJALAC: Dimić, Ranisavljević, Perović, Zečević, Kojović, Bukumira, Knežević, Djurčić, Tošić, Kovačević, Nikolić, libero jedan, Janković, libero dva.Trener: Jokić

VRANjE: Jovanović, Mihajlović, Stanojević, Šviković, Rangelov, Petrović, Mijanović, Janjić libero jedan.Trener: Mratinković.

Vranjske odbojkašice nisu imale većih problema sa mladom i neiskusnom ekipom Gimnazijalac iz Kraljeva. Posle nesretno izgubljenog prvog, sve je došlo na svoje mesto i na kraju zaslužen trijumf od 3:1 dobijen u tri seta.

Trener ŽOK Vranje Dragan Mratinković o pobedi svojih devojka ističe:

„Nije mom timu bilo teško doći do pobede. Odbojkašice Gimnazijalca su poletne, trude se ali nemaju iskustvo i to smo iskoristili. Ova pobeda  dobra je uvertira za naredni meč u Vranju protiv lidera na tabeli – Klek Srbijašume“, kaže za InfoVranjske trener Dragan Mratinković.

Ovom pobedom, Vranjanke učvrstile su se na trećem mestu sa 35. bodova.  • Ostavi komentar