OBRADOVIĆ: Vranjanci, u bojkot Vučićevih lažnih izbora,

Boško Obradović, lider pokreta Dveri, tokom boravka u Vranju pozvao je građane da 21. juna ostanu kod kuće i pridruže se pravoj, ujedinjenoj srpskoj opoziciji u bojkotu izbora iz najmanje, kako je rekao, 15 razloga.Kao najvažnije on je naveo status Kosova, migrantsku krizu i izmene dva najvažnija izborna zakona u vreme kada su izbori već bili raspisani.

Oni građani koji glasaju na izborima 21. juna daće svoj glas za priznanje nezavisnosti lažne države Kosovo i time podržati Vučićevu ideju razgraničenja unutar sopstvene države sa nacionalnom manjinom, o čemu se već dogovorio sa Tačijem. On time krši ustav Srbije – upozorio je Obradović.Lider pokreta Dveri poručio je da nema ništa protiv migranata, da razume njihovu muku, ali da je protiv migrantske krize u Srbiji.

Vrh vlasti na čelu sa SNS-om organizovao je i izvanredno profitirao sa svojim firmama na prevozu migranata od Preševa do Subotice, iako su u pitanju pretežno mladi migranti bez ličnih dokumenata što predstavlja opasnu bezbedonosnu pretnju narodu i državi – rekao je Obadović.

Prvi čovek Dveri poručio je građanim Vranja i juga Srbije da su izbori 21. maja protivustavni zbog izmena zakona o izboru narodnih poslanika i zakona o izboru odbornika na lokalu.

Obradović je ukazao na bestijalnu funkcionersku kampanju pre svega SNS-a, apsolutni medijski mrak, pretnje zaposlenima u javnom i privatnom sektoru, ali i epidemiju korona virusa koja još traje, što su takođe razlozi za bojkot izbora.

Na kraju, Obradović je smelo prognozirao nastup jake državne krize posle izbora, kao drugi korak u rušenju vlasti, posle bojkota, što će prethoditi trećem koraku, direktnoj smeni aktuelne vlasti.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar