Oštar napad Tončeva na tužiteljku TrajkovićNarodni poslanik i predsednik SO Surdulica Novica Tončev oštro je u utorak za skupštinskom govornicom napao višeg javnog tužioca Danijelu Trajković.U svom skoro desetominutnom govoru Tončev je najpre optužio Trajkovićevu za bliskost sa političkim strankama, najpre sa Julom, pa redom sa radikalima, DHSS-om, demokratama i na kraju SNS-om.

Davne 1996. Trajkovićeva se bespravno uselila u stan Solidarnosti u Surdulici, ali je fond PIO naselio prinudno iseljenje, iza toga ona se uselila i u vojni stan, koji je izgubila sudskom odlukom – rekao je Tončev.

Tončev je pred Skupštinom ustvrdio da je Trajkovićeva na kraju 2010. godine kupila stan u Beogradu na svekrovo ime i to od njegove firme.

Zbog svega ovoga ja sam Veću tužioca postavio određena pitanja, ali nisam dobio zadovoljavajuće odgovore, osim podataka da je oko četvrtine predmeta koje je vodila Trajkovićeva izgubila – rekao je Tončev.

Sama tužitejka Trajković praktično je odbila da komentariše navode Novice Tončeva.

– Zaštitu svog ugleda i integriteta u ovom slučaju zatražiću kroz institucije, a ne kroz medije – rekla je Trajkovićeva.

Uostalom pogledajte video.  • Ostavi komentar