NS: Vlast u plusu, ali GRAĐANI U MINUSU

Eko Taxi Vranje

Novoj Srbiji nisu potrebni konvertiti iz SNS, zato ćemo uvek biti opozicija ovakvoj vlasti koja je preuzela sve institucije i javne ustanove u svoje ruke, pravosuđe, policiju, unela strah među građane i dovela građane u poziciju borbe za preživljavanje, poručio je na koneferenciji Nove Srbije u Vranju Nenad Knežević, član GrO NS.Knežević je zaključio «da SNS drži na okupu i na vlasti u Vranju Dragan Stevanović Boske, državni sekretar u Ministarstvu privrede».

– Da nema Bosketa, ne bi bilo ni SNS u Vranju, on ih drži i usmerava, jer se radi o nesposobnoj garnituri koja je pokazala svoje neznanje i nestručnost – smatra Knežević.

Dušica Pavlović, potpredsednica GrO Nove Srbije, upozorila je na «duboku diskriminaciju žena u Vranju i na jugu Srbije»!

– Najdublje ide diskriminacija pri zapošljavanju, zna se koja pitanja postavljaju poslodavci ženama kada treba da ih zaposle, a isto tako i zaposlene žene ne mogu na kontrole kod lekara u zakazano vreme, već kada ih puste poslodavci! Takođe nije u realnosti tačan broj nezaposlenih, ta stopa nije 9,5 odsto kako tvrdi vlast, već 30 odsto, pošto vlast skida sa evidencije ljude koji odu iz Vranja i zemlje – istakla je Dušica Pavlović.

Bratislav Bogdanović, potpredsednik GrO Nove Srbije, upozorio je «da potrošačka korpa za tročlanu porodicu košta 50.360 dinara, a prosečna plata u Vranju je 36.000»!

– Lokalna samouprava se hvali da je budžet u suficitu, ali šta to vredi kad je najveći broj građana u deficitu – naglasio je Bogdanović.

Na kraju, Ivica Petrušević, predsednik Okružnog odbora Nove Srbije, obavestio je javnost «da gradonačelnik Vranja nije odgovorio na njegovo pitanje o ceni obnove Pozorišta u Vranju i o svom stanu na Vračaru»!

S. Kostić  • Ostavi komentar