NS: Plaćanje medija za ŠIRENJE SNS PROPAGANDE

Eko Taxi Vranje

Narodna stranka u Vranju oglasila se saopštenjem za javnost povodom novog konkursa za sufinansiiranje medijskih sadržaj, za koji je, kako se u saopštenju kaže, izvojeno ukupno 20 miliona dinara budžetskih para, od čega će 15 dobiti televizije, a ostali ostalo.



– GrO Narodne stranke postavlja pitanje lokalnim televizijama koje će na konkursu, kao po običaju svake godine do sada, dobiti najveći deo ovih sredstava, da li će nastaviti sa praksom nepozivanja u svoje emisije nikog ko ima drugačije mišljenje u odnosu na vladajuću SNS? Od kako je SNS zauzela sve poluge vlasti u Vranju, sve televizije koje dobijaju dobar deo novca iz budžeta grada zatvorene su za sve stranke opozicije ali i za sve misleće građane koji su iskreni protivnici ovog destruktivnog režima – kaže se u saopštenju NS-a.

Iz Narodne stranke podsećaju da niko do sada, u prethodne četiri godine, iz opozicionih stranka ni jednom nije bio pozvan na lokalne televizije koje se finansiraju novcem građana.

– Da li je bilo koji misleći građanin koji ne podržava nakaradnu politiku SNS i Aleksandra Vučića pozvan da iznese svoje mišljenje na bilo kojoj od ovih televizija? Nije. Da li je bilo nkih debatnih emisija gde bi se čulo drugačije mišljenje od onog koje zastupa režim? Nije. Naravno, mi znamo da i neće sve dok ovaj grad i ovu državu vodi ovaj nakaradni režim uz podršku ovih „medija“ koji ne služe ničemu drugom do širenju propagande o blagostanju i zlatnom dobu koje postoji samo u imaginarijumu SNS-a – kaže se u saaopštenju.

Na kraju, iz SNS-a porućuju „medijma“ da imaju moralnu obavezu, kada se već finansiraju novcem građana, da se na njihovi televizijama čuje i stav tih građana.

– Međutim, vi za moral i ne znate, vi znate jedino kako da na legalan način, uz podršku vladajuće stranke od koje zavisite, opljčkate gradski budžet. A drugačije mišljenje? Drugačije mišljenje vam ionako smeta, a i koga to zanima – ocenjuje NS na kraju saopštenja.

NIV



  • Ostavi komentar