NS: Naprednjaci prete prevoznicima ako PREVOZE OPOZICIJU

Eko Taxi Vranje

Narodna stranka u Vranju optužila je u utorak GrO SNS-a da opstruira organizovani odlazak demonstranata za Beograd, na veliki miting protiv režima Aleksandra Vučića koji je zakazan za 13. april.NS naglašava dau su u „poslednjih nekoliko dana“ autoprevoznici iz Vranja izloženi „neverovatnim pritiscima od strane režima“.

– Vlasnicima autoprevozničkih firmi se preti raznoraznim inspekcijama, kao i da će biti izloženi vanrednim tehničkim pregledima svojih vozila, da će im tablice biti skinute sa vozila, te da će po svaku cenu biti isključeni iz saobraćaja ukoliko prihvate da toga dana voze građane na protest u Beogradu – kaže se u saopštenju NS-a.

Prema ovoj stranci, pretnje i pritisci se tu ne završavaju, „već se govori i o tome da može doći i do zatvaranja firmi istima“.

NS je u svom saopštenju najoštrije osudio „ovakav vid pritiska na autoprevoznike koji pošteno rade svoj posao, plaćaju porez državi, koja sa druge strane ne dozvoljava da isti zarade novac od kojeg žive“.

– Da li ovakvi vidovi pritisaka, pretnji i ucena postoje u slobodnom i demokratski uređenom društvu ili su svojstveni režimu izrazite autokratije? – pitaju se na kraju saopštenja u NS u Vranju.  • Ostavi komentar