NS: Ministarka, čak i ako je u FUNKCIONERSKOJ KAMPANJI, mnogo je!

Eko Taxi Vranje

Povodom posete potpredsednice Vlade i ministarke infrastrukture Zorane Mihajlović Vranju i otvaranja početka radova na izgradnji fabrike za prečišćavanje vode, oglasio se i GrO Narodne stranke u Vranju oglasi.Saopštenje prenosimo u celini, uz neophodna skraćenja.

– Evidentno je da ovde nije reč ni o kakvom otvaranju početka radova, već se ovde radi isključivo o jednoj funkcionerskoj kampanji potpredsednice Vlade i ministarke za infrastrukturu Zorane Mihajlović, u gradu u kome se nema šta ni otvoriti, jer ništa nije ni završeno.

U gradu čije je rukovodstvo, nesposobno da bilo koji projekat koje je započelo i završi, ustalilo praksu otvaranja početka radova.

To je valjda lakše od otvaranja nečega što je već završeno u projektovanom roku, što se u Vranju pod ovom vlašću do sada nije desilo, a po svemu sudeći se neće ni desiti.

Gospođa Mihajlović je u svojoj izjavi navela da Vranje ima uređenu infrastrukturu.

Da je gospođa Mihajlović došla u Vranje automobilom, kao što tvrdi, odmah bi uvidela da to nije istina, već bi spoznala da je Vranje grad sa infrastrukturom čije je stanje očajno, ili pak gospođa Mihajlović vidi samo ono što želi da vidi ili ono na šta je njene partijske kolege iz Vranja upute.

Da je gospođa Mihajlović prošla ulicom Partizanski put ili bilo kojom drugom gradskom ulicom, odmah bi joj bilo jasno u kakvom stanju je vranjska infrastruktura.

Kada Vranje ima tako uređenu infrastrukturu, kao što ste naveli gospođo Mihajlović, zašto onda niste zajedno sa našim gradonačelnikom u pokušaju otvorili završetak prve faze gradskog parka ili prvih 250 metara ulice Bore Stankovića ili šetalište u Vranjskoj Banji?

Da li je Vranje primer kako treba da funkcioniše jedna lokalna samouprava ako ne postoji nijedan projekat lokalne vlasti koji je ona započela i uspela da završi u projektovanom roku, ako nam je gradski većnik za infrastrukturu lice osuđeno na dve godine zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja, a predsednik opštine Vranjska Banja lice sa falsifikovanom diplomom?

Zašto Vas gradonačelnik u pokušaju nije odveo da vidite u kakvom je stanju ulica Bore Stankovića, da porazgovarate sa stanovnicima te ulice i upitate ih kako žive mesecima gazeći blato u jednoj raskopanoj ulici u centru grada?

Međutim, jasno je da Vi ovde niste došli da bi rešili neki problem naših sugrađana, već u sklopu aktivnosti jedne predizborne kampanje koristeći ponovo sve državne resurse koji su vam na raspolaganju.

Zato Narodna stranka Vranje poziva još jednom sve građane Vranja i Pčinjskog okruga na bojkot predstojećih lažnih, nedemokratskih i nepoštenih izbora u režiji Aleksandra Vučića, njegovih poslušnika i njegove lažne opozicije – kaže se u saopštenju Narodne stranke.

NIV  • Ostavi komentar