Novica Tončev: Uspešna godina FS RIS

Eko Taxi Vranje

Iza nas je još jedna u svakom pogledu uspešna godina, radilo se dobro, poslovalo domaćinski, te su ostvareni svi planirani ciljevi i zadaci -, poručio je na trećoj sednici novog saziva Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije predsednik Novica Tončev.Tončev se osvrnuo i na finansijsko poslovanje FS RIS.

Pozitivno finansijsko poslovanje omogućilo nam je da nastavimo sa praksom pomoći klubovima kojima smo u godini na izmaku podelili 2.651.000 dinara, uz to, svim zonaškim klubovima kupili smo lopte u vrednosti od 656.000 dinara -, naveo je Tončev.

Prvi čovek FS RIS ocenio je uspešnim investiranje u stručne kadrove Saveza.-

Investirali smo u usavršavanje kadrova u trenerskoj organizaciji, pomogli smo održavanje kampova i seminara, zatim, finansirali smo i brojne aktivnosti u sudijskoj organizaciji, a za kupovinu sudjske opreme izdvojili smo 750.000 dinara. Istovremeno, organizovali smo brojne seminare za službena lica i licenciranje trenera -, saopštio je Novica Tončev.

Predsednik FS RIS je sa zadovoljstvom istakao «da su u ovoj godini neke od državnih selekcija igrale zvanične utakmice na teritoriji FS RIS.

Ugostili smo ženske i omladinske reprezentacije u Nišu, Kruševcu, Surdulici, Pirotu, pa su nam prijale pohvale da smo bili dobri domaćini. Posebno bih istakao kvalifikacione utakmice mlade selekcije za Evropsko prvenstvo u Nišu protiv Estonije i Rusije u saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije i Radničkim iz Niša -, rekao je Tončev.

Predsednik FS RIS je na kraju naglasio neizmernu podršku FS Srbije ambicioznim planovima FS RIS i najavio da će biti ostvareni u narednoj godini.  • Ostavi komentar