Nikola Stojanović iz Stubla treći u 98. sezoni „Slagalice“ na RTS

Eko Taxi Vranje

,

Iako će 98. sezona kviza „Slagalica“ na prvom programu RTS-a biti završena 2.marta, portal Vranjske  je prvi saznao da je od 60 kandidata koji se takmiče, treće mesto pripalo Nikoli Stojanoviću iz Stubla. Reč je o studentu četvrte godine Mašinskog fakulteta u Nišu:-Tokom sinoćne večeri sam dobio mnogo čestitki za uspeh koji sam postigao u „Slagalici“ a reč je bilo o četvrtfinalu najgledanijeg kviza u Srbiji i dijaspori. Rešio sam da sve ljude, meni drage ne drižim više u neizvesnosti i zato sam odlučio da im saopštim da sam treći u ovoj sezoni putem portala Vranjske, Nikola Stojanović.

Dodaje da ga je za učešće u kvizu prijavio stariji brat Miloš, jer je Nikola imao neku vrstu otpora, mislio je kaže da neće uspeti:

-Ipak sam uspeo da dođem do četvrtfinala, što mi mnogo znači. Ne mogu da otkrijem ko je pobednik ove sezone, ali sam srećan što sam osvojio treće mesto, kaže Nikola Stojanović.

 Kviz u sezoni, kako kaže Stojanović ima šezdeseset jednu emisiju, i ima mnogo obrazovanih i kvalitetnih takmičara. Iskazuje zadovoljstvo što je bio među  učesnicima „Slagalice“.

S.C  • Ostavi komentar