Nepoznata osoba pokušala da zapali Učiteljski fakultet

Eko Taxi Vranje

VRANjE, 24. novembra 2016. – Tačno pre deset dana, prema do sada raspoloživim podacima, nepoznata osoba je pokušala da zapali Učiteljski fakultetu Vranju.Do požara i katastrofe nije došlo zahvaljujući brzoj intervenciji zaposlenih koji su na vreme primetili razliven benzin u nekoliko kabineta i hodniku fakultetskog potkrovlja.

Ovaj skandalu na samom fakultetu su sve vreme prikrivali u interesu istrage, a Policijska uprava (PU) u Vranju do sada o tome nije za javnost objavila ni jedno slovo.

Dragan Stamenković, portparol PU potvrdio je za portal „Vranjske“  informacije koje su nam prosledili insajdera među studentima Učiteljskog fakulteta. 

-Vaša informacija je tačna. Mi intenzivno radimo na tome da utvrdimo identitet osobe i motive ovog pokušaja – rekao je Stamenković.

Sunčica Denić Mihailović, dekan Fakulteta juče je izjavila da postoje indicije da je sve ovo urađeno sa namerom .

Reč je o malom i izolovanom incidentu, ali svakako potrebno da se utvrdie motivi svega. Mi nismo želeli da alarmiramo javnost, kako ne bismo ugrozili posao policije – kazala je Sunčica Denić Mihajlović.

Naš izvor kaže da su kamere zabeležile muškarca koji je ušao na taj „teren“, ali da nisu registrovale i njegov povratak iz kabineta.

– On nije morao da se vrati tim putem. Imao je drugi izlaz prema Sportskoj sali – kaže taj izvor.

 

R. Irić  • Ostavi komentar