NEDELjKOVIĆ: Ne damo Mišićku

Eko Taxi Vranje

Predsednik Sindikata zaposlenih u zdravtsvu Zavoda za javno zdravlje Miodrag Nedeljković izjavio je za portal Vranjske da mu nije jasno zašto se u javnosti aktuelizuje pitanje povratka bivše direktorke Eržike Antić kada ju je prošle godine „veći deo kolektiva intenzivno kritikovao i jedva smenio“.– Nama u sindikatu apsolutno nije jasno zašto se ovo pitanje pokreće, zbog čega pokrećemo borbu koja će da traje.

Umesto Antićke je došla sadašnja direktorka Milena Mišić i ostvarila odlične rezultate apsolutno bez ikakvih pritisaka , bez revanšizma, u jednoj harmoniji koju su poštovali svi zaposleni.

Čak je i bivšoj direktorki je pružila ruku pomirenja sa predlogom da svi radimo za dobrobit ove ustanove – kazao je Nedeljković.

Stoga, dodao je on, ne postoji nijedan valjani razlog za smenu Mišićke i povratak Antićke.

– Mi ćemo, u duhu principa sindikalne borne, ostati na strani sadašnje direktorke jer smatramo da je za ovih godinu i po dana više nego uspešno vodila ovu firmu. Inicijativa za njenu smenu je čisto političke prirode – zaključio je Nedeljković za naš portal.

Nedeljković i predsednik Novog sindikata u zavodu Jovica Stojanović izneli su pre nekoliko dana na konferenciji za novinare tvrdnje da povratak Eržike Antić forsira SNS čiji je ona član.

R. Irić  • Ostavi komentar