NEŠI, ODLAZI: Peticija za smenu većnika Đorđevića

Eko Taxi Vranje

FK Dinamo pokrenuće potpisivanje peticije za smenu gradskog većnika za sport Nenada Đorđevića, najavljeno je iz vranjskog superligaša na konferenciji za medije na stadionu «Jumko».– Verujemo da će ovu peticiju potpisati veliki broj građana Vranja i svi koji vole Dinamo, fudbal i sport uopšte, zato će to biti sledeći korak našeg kluba – poručili su čelnici Dinama.

Iz kluba poručuju «da je svim Vranjancima dosta Nešija i njegovog odnosa prema sportu čije su posledice gašenje sportskih klubova na teritoriji Grada».

– Posle javnog protesta u ponedeljak 1. aprila, a posle meča sa Proleterom u sredu 2. aprila u Novom Sadu, odmah krećemo sa organizovanjem potpisivanja peticije, jer je većnik Neši Đorđević svima u Vranju dozlogrdio – gnevno zaključuju čelnici Dinama.

Na konferenciji za novinare Dinama saopšteno je «da će ekipa vranjskog superligaša krenuti put Novog Sada i odigrati prvenstveni meč sa domaćim Proleterom u okviru 29. kola šampionata Super lige».

– Novac za putovanje i smeštaj obezbedio je predsednik i trener Dragan Antić iz sopstvenog džepa – saopštili su u klubu.

S. Kostć  • Ostavi komentar