Naprednjaci u NEPREKIDNOM zasedanju

Eko Taxi Vranje

Gradski odbor SNS u Vranju u proširenom sastavu, od nedelje 17. marta, nalazi se u stalnom zasedanju, saznaju InfoVranjske iz izvora u redovima vranjskih naprednjaka.– Svaki božji dan od nedelje do danas zasedaju «prošireni» naprednjaci u Vranju, a pozivi se svim članovima i odbornicima Skupštine Grada Vranja šalju SMS porukama, pa su se usijali telefoni čelnika vranjskog odbora – navodi sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Izvor Info Vranjskih potencira «da su zabrinutost i zastrašenost svakodnevne pratilje vodećih ličnosti vranjskih naprednjaka».

– Prosto je neverovatno koliko su uznemireni i nespokojni Bulatović i njegovi najbliži saradnici. Oni to jednostavno ne mogu da sakriju, pa na sednicama nameću teme koje odslikavaju tu zaplašenost. Aktivno se radi na mobilizaciji članstva, baš kao da je u pitanju vanredno stanje u stranci – objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih napominje «da se vrše diskretne pripreme za odlazak u Niš u nedelju 24. marta».

– Toga dana se obeležava u Nišu 20 godina od bombardovanja zemlje od strane NATO pakta, pa će se održati komemorativni skup, Dan sećanja na žrtve NATO agresije. Zato se polako članstvo stranke, posebno po javnim preduzećima i ustanovama, polako priprema za odlazak na ovaj skup – tvrdi sagovornik Info Vranjskih.

S. Kostić  • Ostavi komentar