NAPAD NA ĐOŠU lažan i režiran?

Eko Taxi Vranje

U Vranju su se pojavile prve sumnje u verodostojnost događaja vezanih za fizički napad na Gorana Đorđevića Đošu, direktora vranjskog «Vodovoda» i generalnog sekretara GrO SNS-a.– Prva ozbiljna indikacija «procurila» je kada je Đorđević zatražio da istragu o napadu na njega i njegovu porodicu ne vode službenici Policijske uprave u Vranju, već policijski službenici iz drugog grada, pominje se Surdulica – navodi sagovornik Info Vranjskih blizak policijskim izvorima.

Izvor iz GrO SNS u Vranju smatra «da je napad na Đošu isplaniran i vešto izrežiran».

– Sve je to nečija režija, naravno, sa centralnom ulogom Đorđevića u toj «drami». Odmah je sazvana konferencija za novinare, pa smatramo da je u pitanju politička pozadina svega što se događalo oko Đoše, a sa ciljem da se koliko-toliko amortizuju protesti u Vranju i ublaži odjek upada protestanata u Beogradu u RTS- Kao, da SNS i njen lokalni čelnik, u konkretnom slučaju Đoša, eto, bude žrtve nasilja i meta napada, pa je usledila političko-medijska valorizacija celog slučaja – objašnjava sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

Izvor blizak PU Vranje na svoj način promišlja «egzemplarne okolnosti koje su pratile scene napada na Đošu».

– Prvo, kako su Đoša i njegovi prošli bez ikakvih ozleda, pa je posebno sumnjivo kako je pošlo za rukom njegovoj supruzi da «profesionalcima» oduzme metalne šipke, to baš ne pije vodu. Kako to da su se «profesionalci nasilnici» odmah dali u beg kad su im šipke oduzete? Sve su to pitanja koja ukazuju da u celoj priči oko tog napada ima itekako sumnjivih momenata i okolnosti – zaključuje sagovornik Info Vranjskih blizak PU Vranje.

S. Kostić  • Ostavi komentar