NAMERNO? Posle kanalizacije, SNS ostao i BEZ VODE

Eko Taxi Vranje

Nekoliko ulica u najstrožem centru Vranja ostale su bez pijaće vode iz postojeće vodovodne mreže i to u vremenu grozničave izborne kampanje SNS i njenih koalicionih partnera.Zbog pucanja vodovodne cevi u Partizanskoj ulici, na lokaciji pored Šumskog gazdinstva, bez vode su žitelji pomenute ulice, Ive Lole Ribara, 29. novembra i još nekoliko vranjskih ulica u neposrednoj blizini strogog gradskog centra.

Nakon pucanja vodovodne cevi, voda se izlila u Partizanskoj ulici, a «potočići» vode potekli su ulicama Ive Lole Ribara, 29. novembra i Beogradskom.

Građani Vranja, uglavnom žitelji ugroženih ulica, negoduju zbog havarije koja ih je zadesila u sredu i ostavila bez vode za piće.

– U problemu su ljudi u stanovima i kućama u pomenutim ulicama, ali su u problemu i zgrada «Komiteta», Biblioteke «Bora Stanković», zgrada Doma kulture, trgovine, javni toalet… – kažu građani.

Problem sa «agonijom» vode u centru Vranja u komentarima Vranjanaca dobija i političku konotaciju.

– Baš je baksuzna ova SNS, najpre je bio problem sa kanalizacijom ispred njenih prostorija, baš na startu izborne kampanje, a sada je nedaleko od utočišta naprednjaka pukla vodovodna cev, pa su nastupile teške naprednjačke muke – likuje nezadovoljni Vranjanac.

Radnici JP «Vodovod» započeli su radove na sanaciji havarije na vodovodnoj mreži u Partizanskoj ulici.

S. Kostić  • Ostavi komentar