Na Gradskom veću pao i PARKING SERVIS, sledi SMENA DIREKTORA?

Eko Taxi Vranje

Gradsko veće Vranja nije usvojilo program poslovanja sa finansijskim planom za 2020. godinu JP «Parking servis», što predstavlja uvod u smenu aktuelnog direktora Marjana Stankovića, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskom odboru SNS u Vranju.– Nisam siguran, ali se čulo na Gradskom odboru da sledi smena direktora Stankovića i da zato Gradsko veće neće usvojiti plan «Parking servisa» – kratak je ali i jasan sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «Stankoviću je zamereno da je na javnoj raspravi o budžetu Grada za 2019. godinu nepotrebno atakovao na gradonačelnika Slobodana Milenkovića i njegovog pomoćnika Sašu Pešića»!

– Stanković je bez sumnje bio instruiran za taj napad na gradonačelnika, ali je Slaviša Bulatović, predsednik vranjskih naprednjaka, prešao u defanzivu u odnosu na gradonačelnika po sugestiji Dragana Stevanovića Bosketa, državnog sekretara u Ministarstvu privrede, koji je blizak gradonačelniku Vranja, pa je Bulat prikočio i rešio da žrtvuje Stankovića i to je scenario čitave priče oko «Parking servisa» – smatra sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, Gradsko veće nije usvojilo ni plan «Uprave Banje», a prema poslednjim navodima iz redova vranjskih naprednjaka, direktoru jedinog banjskog javnog preduzeća Ivici Milenkoviću, između ostalog, zamereno je što je sebi «isplanirao» uzuzetno veliku platu, najveću u grupaciji direktora javnih preduzeća čiji je osnivač Grad Vranje.

S. Kostić  • Ostavi komentar