Našoj ljubavi je kraj: Naprednjaci RUŠE Manića i JS

Eko Taxi Vranje

Vrh Gradskog odbora SNS u Vranju dao je nalog svojim mesnim odborima da se infiltriraju u Desnicu Srbije i pruže im logističku podršku, a u cilju podrivanja Jedinstvene Srbije, saznaju InfoVranjske.– Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS u Vranju i narodni poslanik, ovim činom pravi sve veću distancu u odnosu na Dejana Manića, predsednika GrO Jedinstvene Srbije, udaljava se od njega i privlači stranke koje može lakše da kontroliše i usmerava, kao što je Desnica Srbije koja je prirepak naprednjaka. JS, međutim, Bulatović ne može da stavi pod svoju kontrolu i zato želi da otkači Manića – smatra sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Po ovom izvoru, Manić i JS su već oslabljeni gubitkom odborničkog kluba.

– JS je dobila sedam odbornika na izborima 2016. godine, a sada ima četiri, jer su trojica odbornika prešli u druge stranke, jedan u Desnicu Srbije, drugi u Pokret slobodnih građana i treći u Srpsku narodnu partiju Nenada Popovića – navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala InfoVranjske potencira da SNS ne ruši Manića i JS jedino preko Skupštine Grada Vranja.

– Primera radi, Grad Vranje nije izdvojio sredstva za rekonstrukciju zgrade Narodnog univerziteta koji vode sledbenici Dragana Markovića Palme u Vranju, mada postoji uredan projekat o tome, što je takođe jedan vid slabljenja Manića i JS – zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih na kraju naglašava da je SNS počeo da menja svoj odnos prema JS i Maniću i to u negativnom smislu odmah nakon ulaska socijalista u vladajuću koaliciju u Vranju.

S. Kostić  • Ostavi komentar