MITING ISPRAZNIO Gradsku upravuProstorije Gradske uprave u Vranju, osim Uslužnog centra, sablasno su prazne u petak 19. aprila, jer se najveći broj zaposlenih otisnuo put Beograda na kontramiting SNS pod pretencioznim nazivom «Budućnost Srbije», saznaju InfoVranjske na licu mesta i iz izvora u Gradskoj upravi.Gradonačelniku se s pravom može uputiti njegoševska poruka „da njegovo pleme snom mrtvijem spava“, jer u Gradskoj upravi nema ni zaposlenih, ali ni građana sa svojim zahtevima, pa zaključujem da je ovo crni petak za lokalnu samoupravu -, upozorava sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Izvor InfoVranjskih napominje da su zaposleni morali da krenu put Beograda!

Unapred je sastavljen spisak zaposlenih za odlazak na miting, prestala su da važe i bolovanja i opravdana odusustva, jedino ne znam kako će radnici da pravdaju odsustvo s posla, pretpostavljam da su dobili slobodan i to plaćen dan, a bilo je i moguće da neko iz porodice zameni zaposlenog, važno je da postavljena kvota bude ispunjena -, objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Po praznim hodnicima na svim spratovima, u vremenu od 9,30 do 10,30 sati i od 11,30 do 12,30, bilo je par građana sa svojim potrebama.

Prijatelju, vraćaj se nazad, skoro sve službe su prazne, nema zaposlenih, nego ti lepo dođi u ponedeljak, kada će svi biti na broju, pa završi ono što ti treba», tako sam savetovao čoveka koji je zbog neke administrativne potrebe došao iz Poljanice, čovek poljoprivrednik, pa nije ni znao za miting u Beogradu, jer kaže da je znao, ne bi ni dolazio danas u Vranje -, priča sagovornik InfoVranjskih.  • Ostavi komentar