MINI PROTEST naprednjaka u VranjuNaprednjaci u Vranju na brzinu su organizovali „kontramiting“ povodom dešavanja u Beogradu, i protesta protiv režima Aleksandra Vučića.Na ovaj skup pozvani su samo plaćenički mediji, koji inače ne rade vikendom, ali, kad gazda pozove…

Iz materijala oobjavljenog na FB-u vidi se čitavo rukovodstvo SNS-a, krajnje ratoborno nastrojeno, i spremno da očigledno po svaku cenu brani svog predsednika Vučića.Predsednik SNS-a u Vranju Slaviša Bulatović rekao je, ako je verovati snimku na FB-u, da se u Vranju isključivo zahvaljujući Vučiću radi „ogroman broj projekata“, te da Vranjanci neće dozvoliti da „ološ, fašisti i tajkuni“ ponovo dođu na vlast.

– Dozvolite mi da poručim našem predsedniku da smo mi spremni da u svakom treutku odemo u Beograd – rekao je Bulatović prekinut povicima „Idemo“, „Idemo“.

Još eksplicitniji od Bulatovića bio je potpredsednik SNS- u Vranju Momir Stoiljković, koji je bio baš ratoborno raspoložen.

– Ovi nemili događaji su nas potresli, i mi smo spremni da idemo odmah za Beograd da branimo Srbiju. Ne dozvolimo huliganima da nam ruše državu, svi za Beograd- krajnje dramatično je poručio Stoiljković, ocenivši da je na skupu „ogroman broj naprednjaka“.

Po slobodnoj proceni, na skupu je bilo možda stotinak ljudi, možda ni toliko, a prema saznanjima Info Vranjskih, u centrali stranke se vaga da li da se u ponedeljak održava kontramiting u Beogradu, ili će se ipak sve dešavati na lokalu.

SSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar