MILOSAVLjEVIĆ: Kontinuitet u isplati jednokratne novčane pomoći

Eko Taxi Vranje

Nova većnica za socijalnu politiku i lokalnu upravu Danijela Milosavljević izjavila je za portal Vranjske da će joj prioritet u radu biti kontinuitet u isplati jednokratne novčane pomoći.– Naravno, uz utvrđivanje redosleda priznavanja prava korisnicima. Imamo planove za funkcionisanje ovog resora na pravi način, ali će realizacija zavisiti od mnogih faktora, pre svega od raspoloživih sredstava u budžetu grada za ovaj resor – kazala je nova gradska većnica za socijalu.

Milosavljevićka je dodaja da je uočila gorući problem u ovoj oblasti koji se tiče isplate jednokratnih novčanih pomoći odobrenih zaključkom nadležne komisije.

– Promene ne mogu biti suštinske jer je rad resora uređen Zakonom i drugim aktima, ali se svakako mora uvesti red i ozbiljno shvatiti odgovornost koju smo preuzeli, poverenje koje su nam građani ukazali. Što se mene lično tiče, nedavno sam izabrana na ovu funkciju. Čim budem utvrdila sve probleme u resoru znaću i na koji način ih prevazići – kaže Milosavljevićka.

Milosavljevićka je članica SNS, a vodiće resor socijalne politike umesto socijaliste Branimira Stojančića.

On je ranije danas preko našeg portala odgovorio na prozivke koje je Milosavljevićka iznela u vezi sa zatečenim stanjem u ovom resoru

D. Dimić  • Ostavi komentar