Milanović: Igrači Radnika se šetali na terenuNismo zaslužili ništa više od nerešenog rezultata sa Bačkom na svom stadionu, jer su se naši igrači šetali po terenu, pa ovako nešto skoro nisam video -, saopštio je u izjavi za Sportski žurnal Milan Milanović, trener surduličkog Radnika, nezadovoljan igrom i zalaganjem njegovg tima na utakmici 31. kola play out-a Super lige protiv OFK Bačke iz Bačke Palanke koja je okončana rezultatom 1:1.Radnik je na startu pley outa razočarao remijem protiv superligaša iz Bačke Palanke, koji je umeo da kazni opuštenost Surduličana posle vodećeg gola Stamenkovića i odnese bod.

Posle postignutog gola počeli smo da majstorišemo, da igramo napred i ne vraćamo se u odbranu, pa sam ljut i na sebe što sam to dozvolio, jer smo u borbi za opstanak u Super ligi -, konstatovao je Milanović.

Strateg Surduličana smatra da Radnik još uvek nije miran i bezbedan što se tiče opstanka u društvi najboljih.

Moramo da osvojimo još četiri ili pet bodova u narednih šest utakmica, ali kako smo igrali protiv Bačke, ne znam da li možemo da dođemo do cilja ukoliko drastično ne promenimo odnos prema igri i podignemo nivo kakav smo imali pre play out-a -, poručio je šef stručnog štaba Radnika Milan Milanović.  • Ostavi komentar