MIŠIĆ: Nisam podnela ostavku

Eko Taxi Vranje

V.d. direktorke Zavoda za javno zdravlje u Vranju Milena Mišić demantovala je za portal Vranjske da je podnela ostavku na tu funkciju.– Nisam podnela ostavku na funkciju, ali sam se iščlanila iz SNS. Možda su te dve stvari zamenjene – kazala je Mišićka za portal Vranjske.

Ona je dodala da se na taj potez odlučila iz profesionalnih razloga, smatrajući da će politički neutralna bolje upravljati ovom ustanovom.

– Mislila sam da ću tako više da odgovaram zahtevima funkcije direktora ove republičke institucije koja je osnovana za ceo region.

Mislim dakle, da politička neutralnost omogućuje bolju poziciju zavoda i da je to u interesu svih zaposlenih – rekla je Mišićka.

Ona je zaključila da je njena odluka definitivna, da ostaje izvan politike bilo šta da se dogodi u trenutnoj situaciji i podsetila da je lokalni SNS, onog trenutka kada je imenovana za v.d. direktora, njoj i saradnicima pružio punu podršku. 

Ranije su oba sindikata zavoda stala uz Mišićku nakon nezvaničnih najava da bi se na tu funkciju mogla vratiti njena prethodnica Eržika Antić.

R. Irić  • Ostavi komentar