METLA nova grupa građana za lokalne izbore

Eko Taxi Vranje

U sredu uveče u Vranju oformljen je Gradski odbor pokreta Metla 2020, na čijem će čelu biti diplomirani ekonomista iz Vranja Oliver Stojković.Stojkoviću je ovo prvi politički angažman, a na ovu odluku se odlučio „jer je “Vranju potrebna ovakva stvar”.

– Potrebni su novi ljudi, koji do sada nisu učestovali u političkom životu, koji do sada nisu bili članovi raznih partija – rekao je Stojković za InfoVranjske.

Ovaj diplomirani ekonomista iz Vranja biće i nosilac liste Metla 2020 Vranja za lokalne izbore.

– Za sada smo zadovoljni odazivom naših Vranjanaca, radićemo na tome da nas se pridruži što više naših sugrađana, uskoro ćemo otvoriti i naše prostorije u Vranju – rekao je Stojković.

Član predsedništva pokreta Metla 2020, Novica Antić, rekao je da je ovaj pokret doneo konačnu odluku I da će učestvovati na izborima.

– Večeras smo u Vranju formirali odbor Metla 2020 Vranje. Krećemo vredno da radimo i nadamo se da ćemo krenuti u čićenje Vranje, ali i cele Srbije. Čistićemo je od svega što je bilo lošte u proteklih 30 godina, od loših političara od korupcije i kriminala – rekao je Antić.

Antić je naglasio da je još uvek prerano govoriti o bilo kakvoj koaliciji.

– Za sada imamo dobar odaziv, nadamo se da ćemo ostvariti i dobar rezultat. Nama su potrebni mladi ljudi koji do sada nisu bili u politici, koji se nisu uprljali – naglasio je Antić.

Iza pokreta Metla, koji se sa svojim odborma pojavljuje širom Srbije, stoji DSS, smatra se u bolje obaaveštenim političkim krugovima.

SSB  • Ostavi komentar