MARINA SMRT: Zdravu hoće da me zatvore u LUDNICU

Eko Taxi Vranje

Slučaj Marine Trajković zvane „Smrt“ iz Surdulice ni posla godinu dana od nemilih dešavanja u tom mestu nikako ne ulazi u mirne vode.Podsetimo, ova 35-togodišnjakinja u junu 2018. godine završila je u tridesetodnevnom pritvoru pod sumnjom da je Dejanu Milenovu, u centru Surdulice, nožem nanela teške telesne povrede.

Viši tužilac Danijela Trajković tada je potpisala saopštenje u kome se kaže da će „sud saslušati sve svedoke, pribaviti medicinsko veštačenje i izvesti druge potrebne radnje“.

E, od tada je prošlo 11 meseci, a stvari se nisu pokrenule sa mrtve tačke.

Marina Trajković sada kaže da je njen slučaj najpre prebačen u OJT u Vladičinom Hanu, gde je optužnica protiv nje odbačena.

– Međutim, delo za koje sam osumnjičena preimenovano je od „teške telesne povrede“ na „ubistvo u pokušaju“, sve bez ijednog dokaza, ni materjalnog, ni DNK, ni oružja, ni svedočenja, video nadzora… Slučaj je preuzelo Više tužilaštvo i sada, posle 11 meseci, traži se psihijatrijsko veštačenje jer hoće da me zatvore u ludnicu – kaže Marina.

Ona napominje da je odmah po hapšenju puštena iz pritvora, a da „posle 11 meseci, zdravu, pravu i normalnu devojku od 35 godina šalju u Toponicu“!

Marina tvrdi da nikada nije bolovala, ni bila kod doktora, ni pila lekove, i da nema čak ni karton, „ali sud i Više tužilaštvo me ne čuju“.

Na kraju, i posle godinu dana ostaje nejasno šta će se u ovo slučaju dešavati, ali baš ta nejasnost Trajkovićevoj budi sumnje u realan ishod čitave priče.

A i, zaista, kakva je to forenzika posle 11 meseci od stvarnog dešavanja, ma kakvo ono bilo?

SSB  • Ostavi komentar