Manić ipak većnik za infrastrukturu

Eko Taxi Vranje

Dejan Manić, lider Jedinstene Srbije u Vranju, preuzeće ipak funkciju gradskog većnika za infrastrukturu, komunalnu delatnosti i urbanizam, potvrđeno je portalu Vranjske od izvora u lokalnoj samoupravi kao stoprocentno tačna informacija.Manić bi ovu funkciju, na kojoj će zameniti Marjana Stankovića koji je postao direktor novoosnovanog JP Parking servis, trebalo da preuzme narednih dana.

Prema informacijama portala Vranjske, Manić će kao većnik primati 30 odsto od plate predviđene za članove Gradskog veća (puna plata je oko 67.000), a zadržaće 100 odsto primanja (oko 50.000) kao osoba zadužena za Skijalište Besna Kobila, organizacionu jedinicu koja funkcioniše pri Turističkoj organizaciji Vranja.

U intervjuu Vranjskim, pre dva meseca, Manić je negirao da će postati gradski većnik.

Lepa priča, ali mi u stranci imamo ljude školovane za to mesto, građevince i arhitekte. Šta ću ja tamo kao ekonomista?! – kazao je tada Manić.

Za Manićevo ime su u poslednje vreme vezivane afere u vezi sa Agencijom „Veeda“, a obelodanjeno je i da je kao direktor ugašenog JP Skijalište Besna kobila bio u sukobu interesa.  • Ostavi komentar